Vårens vakreste eventyr.

Våren gir nytt liv, både til dyr og natur og det er spennende å se hvor fort naturen skifter fra vinter til vår. Bekkene flommer av fjellvann, bjørka spirer og vi ser de skjøre lyngvekstene begynne å titte frem, lengst ned mot bakken. På tunet vårt er det nå fullt av dyreunger, her er det både reinsdyr kalver og ku kalver, kje og lam og vi venter også på føll, elgkalver og gaupeunger nå fremover. Trekkfuglene har kommet tilbake igjen og Storlom er igjen å se i åpne tjern. 

Vi jobber også med å få vårt nybygg ferdig, og nå er det ikke mye som står igjen. 

Vi har vært en tur på studietur til Nord-Norge og må få rette en stor takk til alle som vi besøkte: Hamn i Senja, Polar park, Bardu huskylodge, Fjellkysten og Narvikfjellet. Tusen takk til dere alle for at dere tilrettela et spennende, lærerikt og nyttig opphold for oss. Vi kom hjem med mange nye inntrykk, og ikke minst, mange nye ideer!

Våren er en hektisk tid, med fornyelse og nytt liv, og vi inviterer dere til å ta del i gårdens dyrebare opplevelser nå fremover. Vi har ledig overnatting enkelte helger og parken er åpent hver dag mellom kl 10 og kl 18 for dagsbesøkende.
Velkommen til oss!