SOMMERJOBBER 2019

Sommeren er høysesong her på Langedrag. Det er mange som ønsker å besøke oss for en dag eller kanskje et weekendopphold. I ukene 26 – 33 har vi også rideleir, aktivitetsleir og familieleir.

Er du interessert i jobb i en eller flere av disse sommerukene kan vi tilby flere interessante stillinger i et spennende miljø. På gården er det et myldrende dyreliv av våre ca. 20 forskjellige dyre- og fuglearter, deriblant hest, ku, geit, sau, gris, yak-kveg, moskus, reinsdyr, elg, fjellrev, ulv og gaupe.


Det er fremdeles ledige stillinger innen BUTIKK, KAFE, KIOSK og RENHOLD

På Langedrag har vi om sommeren en billettbod, en souvenirbutikk, en kiosk og en kafeteria som betjener våre gjester. Om sommeren har vi mange overnattingsgjester på Langedrag og det er derfor viktig at vi har det rent og pent.

For stillingen som butikk/kafe/kiosk/renhold medarbeider vil arbeidet i hovedsak være:

For å søke på stillingen må du være 18 år eller eldre, være serviceinnstilt og trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Vi ønsker oss en som er nøyaktig og som kan jobbe raskt og effektivt, og liker å ta i et tak. Det er også en fordel at du har erfaring fra bruk av kassaapparater og at du behersker engelsk muntlig.

Flere opplysninger om rideleir, familieleir eller generelt om stedet finner du på våre nettsider.

Skulle noen av disse stillingene være av interesse, tror vi at vi kan tilby en spennende og sosial arbeidsplass, blant et mangfold av to- og firbente.

Send søknad merket med adressen under. CV og bilde er ønskelig. Det er også ønskelig at søknaden inneholder opplysninger om hvilke uker du er tilgjengelig til å jobbe. Kun ikke-røykere er aktuelle i stillingene.

NB! Vi arrangerer ett døgns kickoff samling på Langedrag 14. – 15. juni for alle som skal ha sommerjobb her 2019! Dette døgnet må du sette av, og at du kan delta denne dagen er en av kriteriene for sommerjobben. Vi setter opp transport fra tog på Nesbyen fredag kveld, og kjører ned til toget lørdag kveld. Langedrag gir kost/losji dette døgnet + mange spennende langedragsopplevelser. Transport utenom dette må du ordne selv. Vi blir kjent og gir hverandre den beste starten på samarbeidet.

Søknadsfrist: 10 april 2019.

Søknader til stillingen butikk, kafe, kiosk og renhold sendes Odd Arild Gundersveen – vertskap@langedrag.no


Det er ikke flere stillinger ledig i uteavdelingen her på Langedrag.