Høstens vakreste eventyr, fjellet lokker.

15. November - 29. Februar

Velkommen til høstdager her på Langedrag.

Langedrag har ledig overnatting fremover i høst, og inviterer dere til en opplevelse med dyr, natur og friluftsliv.
Våkne opp og delta i morgenstell i fjøset eller i kennelen, før en varm spisesal med et bugnende frokostbord venter.
Vær med på aktiviteter om dere ønsker, som hundekjøring, ridetur, runderidning, fjellrevcamp og også spennende turer inn til til ulv og gaupe(se våre priser for dette).

Omvisninger lørdag og søndag er inkludert i oppholdet og her vil vi ta dere med til moskus og villsvin kl 12, før vi går ned til elgene våre. Vet du hva som er favorittmaten til elgene våre? Under omvisningen vil du få svar på dette, samt være med og gi elgene en godbit fra hånden. 

Omvisningen kl 14 begynner først hos ulvene ved ulvegårdsterrassen. Her vil vi også fortelle om hvordan Langedrag ble til, og fortelle mer om ulver, samtidig som vi gir de mat. Vi går deretter bort til gaupene, hvor dere kan se hvor utrolig spretne de er! Fjellrev og reinsdyr venter etter gaupene, og her er det mange opplevelser som venter. Vet du hva reinsdyr spiser mest av? Eller hvor varm pelsen til fjellreven er? Det er muligheter for å gi både reinsdyr og fjellrev en liten matbit mens dere lærer mer om dyrene. 
Våre sosialiserte ulver er til slutt. Her går Tuva inn til Varg og Irgas og lar dere ta del i den subtile kommunikasjonen ulvene har. Hvordan kan et menneske snakke med ulver og leve som en av de i flokken? Opplev magi når Tuva og ulvene uler sammen, kommunikasjon på tvers av arter og en opplevelse som setter spor.

I ukedagene kan dere være med når vi forer dyrene, men det blir da ikke omvisninger slik vi har i helgene. 

Her er muligheter for mange varme, gode familiestunder, med kveldssamling i peisestuen hvor vi forteller historier etter en god tre-retters middag, sosialt samvær med andre besøkende eller en god bok foran peisen. Gode turmuligheter i området rundt Langedrag er det også, om du vil oppleve høstens fargespill i fjellet på nært hold. 


Priser finner dere her: PRISER

Påmeldingskjema for "Høstens vakreste eventyr, fjellet lokker. - 15. November - 29. Februar"

Deltager 1 (Kontaktperson):

Vennligst fyll inn fornavn
Vennligst fyll inn etternavn
Vennligst fyll inn adresse
Vennligst fyll inn postnummer
Vennligst fyll inn poststed
Vennligst fyll inn telefon
Vennligst fyll inn epostadresse

Deltager 2

Deltager 3

Deltager 4

Deltager 5

Deltager 6

Andre opplysninger / opplysning om eventuelle allergier:

Aktivitetskalender 2020

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt