Rideweekend 14-16 september

. - .

RIDEWEEKENDEN ER FULLBOOKET. 

Ta kontakt om dere ønsker å stå på venteliste.


- Delt glede = dobbelt glede

Ankomst fredag kl.17-19 og avsluttes søndag kl. 16.30

Vi har ledig plass på vår rideweekend 14-16 september

Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Det vil bli baneridning med instruksjon tilpasset ferdighetsnivå og noe turridning i området rundt gården. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakerenes ferdigheter. Du vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling, besøk hos fjellrev og reinsdyr og se gaupe, elg og ulv på nært hold. Det vil bli ridning i vakkert fjellterreng med utsyn over "de syv blåner". Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. All ridning vil ledes av godt utdannet ridelærer og med stort fokus på sikkerhet. Dere vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe, elg, ulv og moskus på nært hold og mye annet.

Prisen inkluderer: kost/losji, rideundervisning (bane/turridning ca 3 timer pr. dag), deltagelse på morgen - og kveldsstell i stall og fjøs, guiding med fôring av elg, ulv, gaupe, fjellrev og reinsdyr. Pris finner du på vår prisliste.

Vi ønsker velkommen til en opplevelsesrik helg for både små og store!

Ledet av godt utdannet ridelærer.

Du vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe, elg, ulv og moskus på nært hold mm.

Velkommen til en opplevelsesrik helg i fjellet

Påmeldingskjema for "Rideweekend 14-16 september - . - . "

Deltager 1 (Kontaktperson):

Vennligst fyll inn fornavn
Vennligst fyll inn etternavn
Vennligst fyll inn adresse
Vennligst fyll inn postnummer
Vennligst fyll inn poststed
Vennligst fyll inn telefon
Vennligst fyll inn epostadresse

Deltager 2

Deltager 3

Deltager 4

Deltager 5

Deltager 6

Andre opplysninger / opplysning om eventuelle allergier:

Aktivitetskalender 2018

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt