Årets siste seterturer

Foto: CH/Visitnorway.com

Gjennom seteraktiviteter, kos med dyrene og seterfortellinger er dette en gyllen anledning til å få en smak av seterlivet!

Vi arrangerer seterdager hver torsdag og søndag til og med uke 32 (+uke 40 og 41, høstferien). Deretter hver søndag til og med uke 39. Dette er et 4 timers ledet program som vi tilbyr våre gjester. Seterdagen starter kl. 10 og du får prøve deg som gjeter for geiteflokken som skal til seters "for å gjøre seg fete". På setra får unge og gamle muligheten til å spikke kullstifter, se hvordan man lager hvit geitost, steke sine egne melkelapper, smake på Langedrags einerlåg (te) samt historiefortelling foran peisen.

Ta med familien til en opplevelsefylt og "annerledes" dag på fjellet.

Vi returnerer til gården til kl. 14 der det blir mulighet å følge vår daglige rovdyromvisning. På omvisningen orienterer vi om stedets drift, viser frem ulv og gaupe, tar med barna inn til fjellreven og elg, viser hvordan vi "snakker" med våre sosialiserte ulver Varg og Irgas.

På gården kan dere ellers nyte livet blant to og firbente, delta på ridetur og voltige, samt få se håndmelking i geitefjøset kl. 17. Når du kommer til Langedrag betaler du i butikken og vil så bli henvist til oppmøtested på tunet.

Pris kr. 220 per person + inngangsbillett i parken (dagsbesøkende).
Barn under 3 år: gratis.
Kontakt oss for mer info og påmelding på telefon: 32 74 25 50


Annen informasjon:
Turen til seters går i ulendt terreng og det vil da være nødvendig med godt skotøy. På seteren er det mulighet til å sitte inne, men en del av aktivitetene foregår ute i det fri. Kle dere derfor godt og husk at Langedrag ligger, 1000 m.o.h, oppe i fjellet. Minimum antall deltagere for gjennomføring av seterdager er 15 personer og maksimum antall er 45 personer. Dersom en seterdag blir avlyst på grunn av for få deltagere vil vi kontakte deg. Dersom det er for mange påmeldte, vil de første 45 få plassene.

Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt