Rideleir sommeren 2017

Rideleir i sommerferien 2017.

Vi legger vekt på å gi elevene kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Baneridning, elementær ridelære, sprang og dressur, tur og terrengridning i området rundt gården, voltige/turn på hesteryggen og gymkhana. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakernes individuelle nivå.

Vi vil ha rideleir i uke 25, 26, 27, 28, 29, 32 og 33

Det er kun uke 29 som har ledige plasser, men vi kan sette dere på venteliste:)


Andre aktiviteter:

Setertur med geitene, takkesteking og historiefortelling. Kos og stell med våre mange husdyr. Besøk hos fjellrevene og opplevelse av ulv, gaupe, elg, reinsdyr og moskus på nært hold!

Pris 2017:

Kurset koster kr 5000 per uke per person, hvorav kr 1000 betales på forskudd. Det gis 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer full pensjon. Påmeldingen er bindende og forskuddsbeløpet betales ikke tilbake. Vi sender bekreftelse på plass og bankgiro for innbetaling.

Alder:

Anbefalt alder fra 9 til 17 år.
Kurset starter søndag kl. 19.00 og avsluttes fredag kl. 17.00. Innkvartering søndag fra kl. 16.00

Utstyr du bør ha med:

Ryggsekk, sovepose, putevar og laken, arbeidsklær til dyrestell, tykk genser, tykke sokker, lue, skjerf, ull-stillongs, ulltrøye, vindtøy, regntøy, ridesko med hæl, gummistøvler, joggesko, toalettsaker og lebepomade med solfaktor. Alt tøy må være merket! På sommerleirene vil du få muligheten til å ta rideknappen (kr. 50). Det er påbudt med ridehjelm. Har du ikke hjelm selv, har vi til utleie for kr 50 per uke. (kryss av på bestillingsskjemaet.)

For å bestille rideleir, velg riktig uke fra vår aktivitetskaleder og fyll inn bestillingsskjemaet.

På Langedrag tilbyr vi gode ridemuligheter i skog og fjellterreng i tillegg til stedets ridebane. Erfarne instruktører legger vekt på faglig kompetanse i et trygt sosialt miljø. Vi har drevet rideleir fra 1981.

Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt