Hundekjøring i høst

Hundekjøring på Langedrag

Det er i dag 35 Alaska Huskyer på Langedrag. Hundene bor i et moderne kennelanlegg på gården. Vi tilbyr våre gjester kjøring hele året, sledekjøring om vinteren og vogn på barmark/sommeren.

Hundene er glade i selskap av voksne og barn, så dagene starter ofte med besøk i hundegården der man får kjenne på livet som hundekjører med foring, rengjøring og masse kos.

Ring kontoret hverdager fra 9-16 på telefon 32 74 25 50

Hundekjøring må forhåndsbestilles!

Pris, hundekjøring på barmark / høst:

Barn: 150.-
Voksen: 250.-


Turtype 1 Vinter

Langedragsrunden: Kjenn den friske følelsen når du blir trukket av våre ivrige huskyer innover frossent myrlandskap! Du kan sitte i sleden eller kjøre selv. Vi har leirbål ved hundenes oppstillingsplass, der du kan varme deg med noe godt å drikke samt gi hundene en klapp for turen.

Varighet: ca 15-20 min
Voksen: 350,-
Barn under 15 år: 200,-


Gruppebestilling ca 20 stk: Vinter

Bli med inn til den ville ulveflokken og opplev ulvene på nært hold (aldersgrense 15 år for inngang til ulvene). Dette er en guidet tur som varer en time. Vi samler oss rundt bålet og deler opplevelser, hører litt historier fra hundekjørermiljøet, vi serverer litt varmt i koppen og litt å bite i. Dagen avsluttes med en tur med et eget hundespann guidet av en erfaren hundekjører.


Pris for gruppe (20 stk): 1200.- pr. person inkl. inngang i parken, ulvegårdsbesøk, lett mat og hundekjøring. Kun Vinter

Turer kan arrangeres på bestilling også utenom planlagte datoer. Vi kan også ta i mot for kjøring i ukedager. Ypperlig arrangement for firmaer. Vi anbefaler å kombinere hundekjøring med et besøk inn til ulvene!

Påmelding til post@langedrag.no eller på telefon +47 32 74 25 50


Aktivitetskalender 2018

Aktuelt