Hundekjøring på Langedrag

Drømmeforhold i fjellet!

Vi har drømmeforholdene og en ordentlig vinter er kommet til oss. Ubeskrivelig stjernehimmel og de beste forholdene på fjellet gjør dette til den beste tiden å komme på besøk. Kombiner ferie med uforglemmelige opplevelser med dyr og mennesker i samspill.

Hver dag tilbyr vi hundekjøring her på Langedrag. Om du ønsker en rundtur i Langedrags myra eller om du vil kjøre avgårde opp over tregrensa har vi uforglemmelige hundekjøringsturer.

Kontakt oss for å booke din unike opplevelse på hundekjoring@langedrag.no Bildene under forteller om besøket til to familier som "måtte" bli en ekstra dag da dette var det de hadde ventet på!

HUNDEKJØRING MÅ FORHÅNDSBESTILLES!

Første dag ville begge familiene ha en 1-times tur. Godt fornøyde fikk de smaken for mer og bestilte en 3-timers tur. Bilde over er fra 3 timesturen på 1100 moh.

Vi legger til rette for at flest mulig skal få kjøre hund selv. Her har vi med et 12-spann med tandem sleder. Her ser dere første slede som blir kjørt av en gjest med guide som passasjer. bak denne festet vi en slede til der barn og voksne kunne bytte på å kjøre hund selv.

Bakfra ser vi nå en slede med 6 huskier ledet av en guide som pakkslede. Den neste sleden er ledet av vår 10 år gamle gjest der en guide sitter på. (far og datter delte på å kjøre denne sleden det meste av turen) De to neste sledene er tandem sledene med 12 huskier med tre andre gjester.

på nesten 1200 moh. er det lett og bli målløs. Her stopper vi for å nyte et perfekt øyeblikk. Hundekjøring uten sidestykke.

Etter en dag med hundekjøring og uforglemmelige opplevelser over tregrensa er det kun denne stjernehimmelen som kan toppe dagen!


Her ligger alt til rette for en flott vinterferie for store og små!

Ta gjerne kontakt med oss på post@langedrag.no eller telefon + 32 74 25 50 for å bestille overnatting med fullpensjon. eller hundekjoring@langedrag.no for å booke din langtur med hundekjøring i fjellet


Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt