Nytt liv i fjøs og hegn, vårtegnet over alle.

Vårens vakreste eventyr.

Våren gir nytt liv, både til dyr og natur og det er spennende å se hvor fort naturen skifter fra vinter til vår. Bekkene flommer av fjellvann, bjørka spirer og vi ser de skjøre lyngvekstene begynne å titte frem, lengst ned mot bakken. På tunet vårt vil det yre av dyreunger, her blir det både reinsdyr-kalver og ku-kalver, kje og lam og vi venter også på føll, elgkalver og gaupeunger nå fremover. Trekkfuglene kommer tilbake igjen og Storlommen vil igjen sees i åpne tjern. 


Våren er en hektisk tid, med fornyelse og nytt liv, og vi inviterer dere til å ta del i gårdens dyrebare opplevelser nå fremover. Vi har ledig overnatting både ukedager og helger og parken er åpent hver dag mellom kl 10 og kl 18 for dagsbesøkende. 
Aktiviteter med omvisning, hesteaktiviteter, ulv- og gaupegårdsbesøk, fjellrevcamp og mye annet har vi også muligheter for. 
Vi har også et nytt bakeri, her blir det helt ferske bakevarer servert daglig, både til dagsbesøkende, overnattende, store og små.

Vårens eventyr til fjells venter på både store og små, familier og grupper, voksne og barn. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til oss!

Ta kontakt med oss for booking og spørsmål. post@langedrag.no, eller ring 32 74 25 50 for en hyggelig samtale. 

Aktivitetskalender 2020

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt