Ledige stillinger 2019

Vil du være med og videreutvikle Langedrag Fjellgård, Leirskole og Naturpark?

Spennende og utfordrende stillinger venter på nye engasjerte medarbeidere.
Flere av våre gode medarbeidere slutter pga alderspensjon eller annen privat livssituasjon. Vi trenger nye medarbeidere som kan
være med og videreutvikle bedriften innen følgende fagområder:

• Hundekjøring
• Ungdomsarbeid
• Snekker, vedlikehold eller vaktmester 
• Maskinkjøring
• Guiding 
• Vertskap, hus-økonom
• Kjøkken
• Salg, Markedsføring

Langedrag har i dag en kennel med plass til 35 hunder og vi tilbyr våre gjester hundekjøring både sommer og vinter. Aktiviteter med hund er et satsingsområde hvor vi ønsker å utvikle ulike produkter som kurs innenfor trening av hund, hundeleirer for barn og unge med mer. Vi ønsker oss noen med hundefaglig kompetanse og erfaring til å være med oss videre i dette arbeidet.

Vi trenger gode og varme voksne til å hjelpe oss med ungdomsarbeid. Vi har per i dag flere lærlinger og ungdommer i arbeid. Vi er også et sted for arbeidstrening og samarbeider med blant annet NAV hvor vi har ungdom/andre personer på ulike tiltak.

Gården har en stor bygningsmasse på ca 4400 m2 fordelt på 27 bygninger, vedlikehold av 10 km egne veier og ca 7 km gjerder og stengsler. Vi trenger en snekker/gårdsarbeider til å hjelpe oss med forefallende arbeid i forbindelse med vedlikehold. Videre har vi kjøretøy og motorredskaper som trenger vedlikehold. Her bør man være godt vant til å bruke maskiner og redskaper. Maskinførerbevis og BE på førerkortet er en fordel

De siste årene har vi hatt årlig rundt 50 000 – 55 000 besøkende. Guiding med formidling av av Langedrag sine verdier, motto og mål gjennom å gi nære opplevelser til dyr og natur er en viktig del av opplevelsen for våre gjester. Vi søker noen med dyrebakgrunn og/eller innenfor naturforvaltning.

Vi ønsker å gi det beste av Langedrag til alle våre besøkende og som vertskap vil du hjelpe til med nettopp dette. Alt fra å legge opp program for våre gjester, til mottak, etterse vedlikehold og følge at gjestene har det bra.

Vi trenger hjelp til salg av de perioder på året der vi har ledig kapasitet. Vi synes vi har et viktig og spennende produkt, men vi ser at det er mange som ikke kjenner til det mangfold av aktiviteter som er mulig på Langedrag.

Vi ser for oss at flere av fagområdene også kan settes sammen i en stilling på tvers av det som er satt opp her, alt etter den kompetanse søkere måtte ha. I første omgang vil det bli 1 -2 100% stillinger eller det kan bli flere som har lavere stillingsprosent. Vi søker medarbeidere som forstår og søker verdiene som Langedrag er tuftet på. Langedrag er bygget opp med et sterkt ønske om å være en formidlingsarena der vi tar barn, unge og voksne med på unike opplevelser tett på dyr og natur. Opplevelser som skaper undring, kunnskap og forståelse som bygger opp under en dypere respekt for det økologiske samspill, naturens lovmessighet og alt levende liv.

Med ca 20 dyrearter fordelt på ca 300 individer, 60-70 leirskolebarn pr uke, weekend-gjester, sommerleirer for barn og voksne og ca 50-55 000 dagsbesøkende pr år vil det gi deg et mangfold av opplevelser i din hverdag. Men vår helt spesielt vakre beliggenhet 1000 moh
vil også invitere til stillhet og ro og med ubegrensede muligheter for friluftsliv. Se for øvrig våre hjemmesider.

Noen av stillingene vil ha mulighet for bolig på gården.

Søknadsfrist 20.01.2019 søknad sendes : Adm.leder@langedrag.no Ved spørsmål ta kontakt Langedrag 32742550 med Tuva Thorson, Anne Grete Lindvik eller Jens-Chr. Brodersen.

Vi søker å være et sted der vi formidler med hjertet og ”Lytt til naturens stemme…” er vårt motto

Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt