Ledig stilling som hundekjører

Ledig stilling som hundekjører

Hundekjører vil i nært samarbeid med dyreansvarlige ha ansvaret for alt av foring, stell og trening av Langedrag sine hunder.

Langedrag har investert mye i kennelanlegget i de senere år, og er noe vi stolt viser frem til våre besøkende. Pr i dag har vi 30 huskyer på gården, som leverer hundeproduktene som hundekjøring, fjellvandring med husky, hundecamp og stell av hund. Det er mange leirskolebarn som drar hjem med et minne om en favoritthund som de har blitt kjent med i løpet av uka.

Vi søker en person som vil være med oss å gi våre besøkende flotte opplevelser med hund og hundekjøring, og samtidig kunne videreutvikle hundeprodukter som overnattingsturer, hundeleirer for barn og voksne osv.

Andre arbeidsområder vil kunne være:

  • Vertskap for dagsbesøkende og overnattingsgjester, dvs. administrasjon, mottak og sørge for program og trivsel for våre gjester.
  • Guiding – ta med gjester til våre dyr som ulv, gaupe, rev, elg mm. Langedrag er bygget opp med et sterkt ønske om å være en formidlingsarena der vi tar barn, unge og voksne med på unike opplevelser tett på dyr og natur. Opplevelser som skaper undring, kunnskap og forståelse som bygger opp under en dypere respekt for det økologiske samspill, naturens lovmessighet og alt levende liv.
  • Vedlikehold og forfallent arbeid
  • Deltagelse i prosjektarbeid og videreutvikling av bedriften på alle plan
  • Om du har kompetanse innen noen av våre andre driftsområder / produkter, som erfaring med andre dyr, friluftsliv, salg, markedsføring, mm, vil vi se på muligheten for å ta noe av det med i din stillingsinstruks.

Kvalifikasjoner: Du må ha en naturlig forståelse og glede av Langedrags produkt gjennom dine egne interesser og erfaringer, dvs ha en utpreget glede av dyr, natur og mennesker. Du må være utadvendt og kunne «by på deg selv», serviceinnstilt og kunne se gleden i å gjøre et opphold hos oss til noe spesielt for våre gjester. Du må ha erfaring fra hund og hundekjøring som gjør at du kan drifte kennelen sammen med oss. Du må være praktisk anlagt slik at du evner vedlikehold av sleder, kennel, gjerder mm. Det er viktig at du har god samarbeidsevne og er fleksibel. Det er ønskelig at søker har førerkortklasse BE.

Lønn etter avtale. Mulighet for bolig på gården

Søknadsfrist: 7.mai 2020

Oppstart: juni/juli 2020

Søknad sendes:

dyreansvarlig@langedrag.no

Vi søker å være et sted der vi formidler med hjertet og
”Lytt til naturens stemme…” er vårt motto  

Aktivitetskalender 2020

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt