Rideweekend for voksne

Vi har rideweekend for voksne noen helger i løpet av året. Følg med på aktivitetskalenderen for tidspunkt.,

Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Det vil bli baneridning med instruksjon tilpasset ferdighetsnivå og noe turridning i området rundt gården.

Vi deler inn i ridegrupper etter deltakerenes ferdigheter. Du vil også få være med på
geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling, besøk hos fjellrev og reinsdyr og se gaupe ,elg og ulv på nært hold.

Det vil bli ridning i vakkert fjellterreng med utsyn over "de syv blåner". Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. All ridning vil ledes av godt utdannet ridelærer og med stort fokus på sikkerhet. Du vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe. Elg, ulv, moskus og yak på nært hold.
Hundekjøring, bålkos i Gapahuken.

Tilbud i 2018:

19 til 21 januar 2018

Pris for hele helgen:
Voksen: 3900.-
Prisen inkulderer: kost / losji, rideundervisning (bane / turridning ca 3 timer pr. dag), deltagelse på morgen - og kveldsstell i stall og fjøs, kan delta på guiding med fôring av elg, ulv, gaupe, fjellrev og reinsdyr.

Ta kontakt med kontoret på post@langedrag.no for mer informasjon.

Vi ønsker velkommen til en opplevelsesrik helg!

Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev