Leirskoleinformasjon

Før ankomst på leirskolen er det mye viktig informasjon til både elever, lærere og foreldre. Dere vil finne svar på det dere lurer på i vårt informasjonshefte.

Fem dagers informasjonshefter til elever og foreldre - 2019.pdf

Fem dagers informasjonshefter til lærere.pdf

Fire dagers informasjonshefte til elever og foreldre - 2019.pdf

Fire dagers informasjonshefte til lærere.pdf


Gjenglemt tøy, sko og annet blir donert til Frelsesarmeen etter 3 uker. For retur av gjenglemte ting, må frakt betales. Ta kontakt på post@langedrag.no

For de av våre gjester som kommer fra andre gårdsbruk med dyr, eller fra andre dyreparker eller lignende ber vi om at ytterklær og sko/støvler er nøye rengjort og vasket før de er i kontakt med dyrene på Langedrag. Dette for å unngå smitte mellom dyr fra en gård til en annen.

Etter et opphold hos oss er det like viktig at yttertøy og støvler/sko som er bruk i nærkontakt med våre dyr rengjøres nøye før eventuell bruk på andre gårdsbruk.
Vi setter våre og andres dyrs velferd høy og ønsker derfor på denne måten å unngå unødig overføring av smitt mellom dyr.

Vi ønsker våre gjester velkommen inn på dyretunet, men vi har noen regler som vi ønsker at både voksne og barn følger.

  • Ikke sitt på dyrene
  • Unngå å ta på dyrenes horn
  • Unngå å gi dyrene medbrakt mat
  • Vennligst opptre rolig, ingen løping
  • Ikke gå inn i dyrerom (stall / fjøs) uten at personalet er tilstede.
  • Ikke fang, løft eller bær rundt på kaninene. De er glad i kos og oppmerksomhet, men sitt på huk og klapp de da de er skjøre og lette å skade.
  • Husk å lukke alle grinder/dører.

Under oppholdet og ved behov kan du kontakte kjøkkenpersonalet eller vertskap. Informasjon om hvem som har bakvakt finner dere på oppslag i matsalen. Vertskapet kan kontaktes 24 timer i døgnet.

Utstyrsliste: Vi anbefaler at dere tar med: innesko, eget skifte til stall/fjøsbruk samt hodeplagg til fjøsbruk, termos, sitteunderlag, liten sekk til turbruk, egen ridehjelm hvis du har, eget skotøy til stall/fjøsbruk sengetøy hvis dette ikke er bestilt samt håndkle. Komplett utstyrsliste finner du her...

Aktivitetskalender 2019

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev