Opplevelser som setter spor...

Kos med geitene våre.

I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Sammen med sin familie ønsket Eva og Edvin K. Thorson å virkeliggjøre sin drøm om en gård der besøkende kan få unike opplevelser med nærhet til dyr og natur og byggingen av gården de drømte om, startet i 1978.

Edvin var også gründeren bak E.K.T helsetrøye og E.K.T Rideskole på Ekeberg i Oslo. Både helsetrøyen og Langedrag er bygget på filosofien om at: «Naturen er vår beste læremester».

På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med våre mange husdyr som går fritt rundt. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg, moskus, yak og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss.

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri og geitemelkproduksjon samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke.

Vi tar i mot gjester for overnatting og dagsbesøk hele året, samt teambuilding, dåp, konfirmasjon, bryllup og andre selskaper.

Vi tilbyr mange ulike leirer og aktiviteter året rundt.
Om sommeren arrangerer vi rideleir, familieleir, seterdager, besteforeldre-barnebarnleir og andre aktiviteter for hele familien.
Om vinteren har vi snørekjøring, kanefart, hundekjøring og langrennsløyper som går rett ut fra tunet.
Hele året har vi ulv- og gaupegårds-besøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene.
Vi har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs.

Hver årstid har sin sjarm, følg med for å se hva vi kan tilby året igjennom!

Langedrag har åpent for overnatting hele året! Kom og ta del i livet på gården sammen med oss!


(function () { var e = document.createElement('script'); e.type = 'text/javascript'; e.async = true; e.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https' : 'http') + '://btn.createsend1.com/js/sb.min.js?v=3'; e.className = 'createsend-script'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(e, s); })();