Hundeparkering og hunder i parken

Det er dessverre ikke lov å ha med hunder inn i parken. Hunder må i hovedsak være i bilene under besøket, men vi har en liten hundeparkering med 4 hundegårder. Det er begrenset tilgang på løpegårder og løpegårdene kan dessverre ikke forhåndsbestilles. Oppbevaring av hundene må skje på eget ansvar. Hundeeier må først varsle butikken dersom hunder skal benytte hundegårdene og legge igjen navn og telefonnummer. Det er ikke tillatt å binde hunder utenfor biler eller på parkens området forøvrig. Vi har dyr som går løse (geit, ku, kaniner etc) og som kan skade / kan bli skadet av hundene. Det er ikke tak over hundegårdene, men alle 4 har et lite hundehus.

Hunder og skiturister:

Mange skiturister benytter seg av de flotte løypene og løypenettverket som er tilknyttet Langedrag. Det er dessverre ikke tillatt å ta med hunden inn på tunet / området. Vi henviser derfor til løpegårdene nede ved garasjeanlegget ved p-plassen.

Hunder og overnatting:

Mange kontakter oss med spørsmål om overnatting med hund. Dessverre er det ikke mulig å ha hunden inne i parken - ei heller på rommene. De har mulighet til å være i hundegården, ellers så finnes det hundepensjonat på Gol (www.gol-dyrepensjonat.no) tlf: 976 68 610 og i Nesbyen (www.flotendyrepensjonat.no) tlf: 997 04 106.