Gjør deg klar for en unik Taco Fredag på Langedrag!

Opplev taco slik du aldri har smakt det før – kun på Langedrag! Vi inviterer deg til å nyte en enestående taco-buffet, fylt med lokale delikatesser og eksklusive råvarer. Her er det ikke bare en middag, men en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Hos oss finner du alt det beste ved taco, men med en spennende vri. Vi bruker lokale råvarer av høyeste kvalitet, inkludert vår egen hvitost, saftig kjøtt av kje, okse og villsvin. Samtidig har vi selvfølgelig alt det tradisjonelle du elsker – fra sprø taco skjell til varme, grove hjemmelagde lefser.

Vår taco-buffet byr på et bredt utvalg av smaker: vår spesiallagde hvitost, Jarlsberg, ferske tomater, søt mais, BBQ-bønner, mørt revet kje og villsvin, samt smakfull kjøttdeig fra gården. Du vil også få servert syltet grønnkål og løk som gir en uventet og spennende dimensjon til måltidet. For deg som elsker kremete tilbehør, tilbyr vi stivpisket rømme, vår unike ostedipp, guacamole og salsa. Og nyte bakt mandelpotet som gir en ekstra smak og vri

Og ikke glem desserten! Avslutt måltidet med en herlig pai, toppet med friske norske bær.

Bli med på vår gards-taco kl. 17:30 og opplev hvordan vi kombinerer tradisjon og innovasjon for å gi deg en uforglemmelig taco-aften. Sikre deg din plass til en festmiddag uten like!

Velkommen!

Pris:
Voksen: 400,-
Barn 9-15år: 200
0-8år spiser gratis

Taco Fredag påmelding

For de som vil kun komme og nyte en deilig middag

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.