Hundekjøring vinterstid på Langedrag

Hundekjøring barmark på Langedrag

Vi tilbyr hundekjøring på barmark utenom vintersesongen. Denne turen tar deg rundt i området utenfor gården og varer i ca. 10-15 minutter. Litt avhengig av om vi møter på noen andre dyr på veien eller om vi stopper for å se på den fine utsikten og ta noen bilder. Uansett er dette en artig og fartsfylt opplevelse som passer både store og små. 

Ring oss for å booke deres tur. Kjøringen foregår normalt innenfor klokken 10:30 - 13:00, men vi kan tilpasse oss dersom vi får forvarsel. For å arrangere hundekjøring utenom tidene ovenfor har vi en minimums påmelding / pris for 4 barnebiletter.

Barmarkskjøring - Barn under 2 år - 100,- Barn under 15 år 150,- Voksen 250,-Vi driver hundekjøring sentralt i Norge, nære Oslo, Gol, Geilo og lett tilgjengelig fra både Numedal og Hallingdal.

Hundene på Langedrag er glade i selskap av voksne og barn, så dagene starter ofte med besøk i hundegården der man får kjenne på livet som hundekjører med fôring, rengjøring og masse kos. Vi har flere turpakker og tilpasser oss deres behov. For tilpasset tur kontakt oss på telefon eller epost. 

Du når oss på telefon 32 74 25 50 hverdager fra 09.00 - 16:00

epost:post@langedrag.no

Hundekjøring må forhåndsbestilles!


Turtype 1, Langedragsrunden

Kjenn den friske følelsen når du blir trukket av våre ivrige huskyer innover i et frossent myr-landskap! Du kan sitte godt pakket ned i sleden eller kjøre selv. Vi har leirbål ved gapahuken, der du kan varme deg med noe godt å drikke og pinnebrød, samt gi hundene en klapp for turen.

- Varighet: ca 15-20 min. 
- Voksen: 350 nok.
- Barn under 15 år: 250 nok.
Denne turen er tilgjengelig hver dag så lenge føre holder. Bestill på forhånd for å sikre deg en plass i eller bak sleden.


Turtype 2. En smak av livet som hundekjører

Bli med på klargjøring av hundene i kennelen eller ved vår gapahuk og lær de grunnleggende forberedelsene for hundekjøring. Vi viser deg hvordan man skal bruke slede og annet utstyr slik at vi sammen får en trygg og fin tur innover i landskapet. Denne turen er perfekt for dere som vil få en lengre tur, men som fortsatt vil bli med på resten av programmet her på gården.Vi bytter på å kjøre underveis med mindre du ønsker å sitte godt innpakket i reinsdyrskinn og nyte utsikten fra sleden. Uansett kan vi love deg en koselig opplevelse med utfordringer og lærdom.Denne turen er tilgjengelig hver dag så lenge føret holder. Bestill på forhånd for å sikre deg en plass i eller bak sleden.

- Barn må være minimum 6 år.

Denne turen er tilgjengelig hver dag så lenge føret holder og bør forhåndsbestilles for å sikre deg plass. 


Turtype 3, Grupper av alle slag (minimum 10 personer)

Vår guide vil ta deg med på innsiden av ulvenes revir og lære dere mer om stamfaren til våre trekkglade huskyer. Ulv og dyre-historier står sentralt denne dagen.

Etter ulvebesøket går vi ned og ser utviklingen fra ulv til hund i kennelen. Her vil dere få utdelt et sett med hunder som blir deres lagkamerater for turen. Denne turen inkluderer inngang i parken, forfriskninger, ulvegårdsbesøk og hundekjøring. Gruppeturen er perfekt for grupper som; bedrifter, team-building, familie-utflukt og andre grupper som ønsker seg en helt unik tur i fjellet.

Vi tilpasser turene for hver enkelt gruppe og individ, så bekymre deg ikke for utfordringer, vi tar de på strak arm.


- Priser starter på 1200 kroner per person.
- 15 års grense minimum (Yngre deltakere kan ikke bli med inn til ulv).
Denne turen er tilgjengelig hver dag så lenge føret holder og bør forhåndsbestilles for å sikre deg plass. 


Skreddersydd opplegg for deg? Sjansen for Nordlys!

Vi ligger slik til at muligheten for nordlys kan by seg. Derfor tilbyr vi kjøring hele døgnet på bestilling. Har du sett på nordlys-appen at sjansen kan by seg? La oss ta deg med opp i snaufjellet på jakt etter nordlys, stjernehimmel og mørkets stillhet.


Ring oss slik at vi kan starte planleggingen av din skreddersydde tur ut i vintereventyret.Påmelding til post@langedrag.no
eller på telefon +47 32 74 25 50


!

Visste du at...

...Vi har hundekjøring hele året igjennom. Bli med på en fartsfylt opplevelse med våre huskyer.