Bli med til seters!

Gjennom seteraktiviteter, kos med dyrene og seterfortellinger er dette en flott anledning til å få en smak av seterlivet!

Vi vil arrangere seterdager hver torsdag og søndag til og med uke 33. Deretter hver søndag til og med uke 40 (høstferien).

Hver torsdag og søndag (uke 26 - 32) samt alle søndager frem til uke 40, kan du være med på seterdag. Dette er et 4 timers ledet program som vi tilbyr våre gjester. Seterdagen starter kl. 10 og med kløvhest og andre dyr, drar vi til seters. På setra får unge og gamle muligheten til å spikke kullstifter, se hvordan man lager hvit geitost, steke sine egne melkelapper og smake på Langedrags einerlåg.

Ta med familien til en opplevelsesfylt og annerledes dag på fjellet.

Vi returnerer til gården til kl. 14 der det blir mulighet å følge vår daglige omvisning. På omvisningen orienterer vi om stedets drift, viser frem ulv og gaupe, tar med barna inn til fjellreven og elg, viser hvordan vi "snakker" med våre sosialiserte ulver, Ask, Varg og Irgas.
På gården kan dere ellers nyte livet blant to og firbente, delta på ridetur og voltige, samt få se håndmelking i geitefjøset kl. 17.
Når du kommer til Langedrag betaler du i butikken og vil så bli henvist til oppmøtested på tunet.

Pris:

Overnattingsgjester betaler Kr 250,- per person.
Dagsbesøkende betaler vanlig inngangsbillett i tillegg.
Barn under 3 år: gratis.

Kontakt oss gjerne for mer info og påmelding på telefon: 32 74 25 50

Påmelding til seterdag kan også gjøres ved å klikke her


Annen informasjon

Turen til seters går i ulendt terreng og det vil da være nødvendig med godt skotøy. På seteren er det mulighet til å sitte inne, men en del av aktivitetene foregår ute i det fri. Kle dere derfor godt og husk at Langedrag ligger 1000 m.o.h, oppe i fjellet. Minimum antall deltagere for gjennomføring av seterdager er 15 personer og maksimum antall er 45 personer. Dersom en seterdag blir avlyst på grunn av for få deltagere vil vi kontakte deg. Dersom det er for mange påmeldte, vil de første 45 få plassene.

Foto: CH/Visitnorway.com

!

Visste du at...

...Langedrag tilbyr seterdager hver søndag og torsdag i sommer og hver søndag i høst frem til uke 40! Bli med oss til seters og opplev gamle tradisjoner.