/media/default/leir_kurs/791705.jpg

Rideleir i vinterferien uke 8

20. Februar - 25. Februar

Vi legger vekt på å gi elevene kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Baneridning, elementær ridelære, sprang og dressur, tur og terrengridning i området rundt gården, voltige/turn på hesteryggen, snørekjøring og gymkhana, tommekjøring og kjøring med hest og slede. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakernes individuelle nivå. Du vil også få være med på kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe, elg og ulv på nært hold med mer.

På Langedrag tilbyr vi gode ridemuligheter i skog og fjellterreng i tillegg til stedets ridebane. Erfarne instruktører legger vekt på faglig kompetanse i et trygt sosialt miljø. Vi har drevet rideleir fra 1981.

Pris 2022:

Priser er 6500,-. Det gis 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer full pensjon. Påmeldingen er bindende og forskuddsbeløpet betales ikke tilbake. Vi sender bekreftelse på plass og faktura for innbetaling.

Alder:

Anbefalt alder fra 9 til 17 år.
Kurset starter søndag kl. 19.00 og avsluttes fredag kl. 17.00. Innkvartering søndag fra kl. 16.00

Utstyr du bør ha med:

Liten ryggsekk, sovepose, putevar og laken, arbeidsklær til dyrestell, tykk genser, tykke sokker, lue, skjerf, votter, stillongs, ulltrøyer, vindtøy, boblebukse, boblejakke, ridesko med hæl/ vintersko med hæl, termos, innesko, toalettsaker og sitteunderlag. Ta med nok varme klær! Dere er selv ansvarlige for klær og utstyr. Verdisaker kan oppbevares i safe. Det er påbudt med ridehjelm. Har du ikke hjelm selv, har vi til utleie for kr 50 per uke. (kryss av på bestillingsskjemaet.)

Prosedyre ved påmelding på rideleiren:

Fyll ut skjemaet under og send. Da vil vi ta kontakt når vi har mottatt påmeldingen.

NB! Dersom påmeldingssum ikke betales innen fristen, går tilbudet om rideleir videre til nestemann på listen. Dersom det er stor pågang vil de som melder seg først få tilbud om plass først.

Påmeldingskjema for "Rideleir i vinterferien uke 8 - 20. Februar - 25. Februar"

Den påmeldte:
Vennligst fyll inn fornavn Vennligst fyll inn etternavn Vennligst fyll inn alder
Kontaktinformasjon:
Vennligst fyll inn adresse
Vennligst fyll inn telefonnummer
Foresatte:
Vennligst fyll inn navn på foresatte Vennligst fyll inn telefonnummer
Tillatelser:
  • Foresatte tillater at bilder av barna kan bli benyttet kommersielt.
  • Foresatte tillater at barna benytter klatrepark under oppsyn(gjelder aktivitetsleir).

Fototillatelse gir Langedrag mulighet til å ta bilder av ditt barn under de ulike aktivitetene. Bildene vil kunne bli brukt i markedsføringssammenheng, f.eks brosjyrer og nettsiden vår.

Andre opplysninger:

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt