/media/default/leir_kurs/791705.jpg

Hund og friluftslivleir for barn og unge uke 29

17. Juli - 22. Juli

Hund- og friluftslivleir uke 29 i sommerferien 2022

Denne sommeren har du mulighet til å kombinere en uke med

Denne sommeren kan vil tilby en uke med mange morsomme friluftsliv aktiviteter sammen med noen av våre hunder. Kunnskap om kartlesing og orientering er noe av det viktigste en har med seg i skog og mark, og det vil brukes ekstra tid på dette.

Sammen med hundene vil de gå på ulike fjellturer hvor man har fokus på orientering. Det vil bli padling i kano, fisking, bålfyring, tur i klatreskogen, kullstiftlaging, besøk inn til Langedrags mange ulike ville og tamme dyr, ridning, toving og mye mye mer. En av nettene vil de sove ute i gapahuk, og selvsagt vil hundene også her være med.

Våre leirledere har god utdanning innen hund og friluftsliv. Her vil det bli mye moro i tillegg til å kunne utvikle seg innenfor bruk av kart og kompass og ikke minst mye tid med hund i løpet av uken.

Leiren starter søndag ettermiddag og vi avslutter fredag rundt kl 17.00. Fredag kl. 14.30 vil det være mulig for foreldre å komme å se på når deltakerne og hundene skal gå en egen orienteringsløype.

Pris 2022:

Prisen for 2022 er 6300,-. Det gis 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer full pensjon. Påmeldingen er bindende og forskuddsbeløpet betales ikke tilbake. Vi sender bekreftelse på plass og bankgiro for innbetaling.

Alder:

Anbefalt alder fra 9 til 17 år.
Kurset starter søndag kl. 19.00 og avsluttes fredag kl. 17.00. Innkvartering søndag fra kl. 16.00

Utstyr du bør ha med:

Ryggsekk, sovepose, putevar og laken, arbeidsklær til dyrestell, tykk genser, tykke sokker, lue, skjerf, ull-stillongs, ulltrøye, vindtøy, regntøy, ridesko med hæl, gummistøvler, joggesko, toalettsaker og lebepomade med solfaktor. Alt tøy må være merket! 

Prosedyre ved påmelding på leiren:

Fyll ut skjemaet under og send. Da vil vi ta kontakt når vi har mottatt påmeldingen.

NB! Dersom depositumet ikke betales innen fristen, går tilbudet om rideleir videre til nestemann på listen. Dersom det er stor pågang vil de som melder seg først få tilbud om plass først.


Påmeldingskjema for "Hund og friluftslivleir for barn og unge uke 29 - 17. Juli - 22. Juli"

Den påmeldte:
Vennligst fyll inn fornavn Vennligst fyll inn etternavn Vennligst fyll inn alder
Kontaktinformasjon:
Vennligst fyll inn adresse
Vennligst fyll inn telefonnummer
Foresatte:
Vennligst fyll inn navn på foresatte Vennligst fyll inn telefonnummer
Tillatelser:
  • Foresatte tillater at bilder av barna kan bli benyttet kommersielt.
  • Foresatte tillater at barna benytter klatrepark under oppsyn(gjelder aktivitetsleir).

Fototillatelse gir Langedrag mulighet til å ta bilder av ditt barn under de ulike aktivitetene. Bildene vil kunne bli brukt i markedsføringssammenheng, f.eks brosjyrer og nettsiden vår.

Andre opplysninger:

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt