Ledig stilling som kjøkkensjef

Geitoster fra gårdens ysteri

Begrepet "kortreist" har et helt annet innhold på kjøkkenet til Langedrag Naturpark 1000 moh på fjellet mellom Numedal og Hallingdal. Rett utenfor døra går råvarene og gir besøkende opplevelser gjennom et godt dyreliv ute, før de får fortsette å gi opplevelser til gjestene gjennom maten som serveres.

Har du tilberedt muflon før? Eller villsvin? Eller hva med ysting – er det noe du kan tenke deg å lære om du ikke allerede kan det? For en som er opptatt av råvarene er det mye spennende å ta del i, for eksempel ved å være med og partere elg og formidle hvor godt kjekjøtt faktisk er.

Kjøkkenet på Langedrag er tredelt; i ukedagene gjennom skoleåret er det Leirskole elever som vi ønsker å servere sunne og næringsrike måltider, i helger og ferier er det full trøkk i kafeen, samtidig som inntil 120 boende gjester skal få matopplevelser med tre-retters middag og stemningsfull frokost med fyr i peisen. For ikke å glemme de ca 20 helårsansatte som bor og spiser på bedriften.

I tillegg til dette er det de siste årene gjort større investeringer i en bakeriavdeling med et stort potensial for videre utvikling.

"Din mat er din medisin, og din medisin er din mat" står det over kjøkkendøra hos oss, og dette er noe vi ønsker å leve opp til. Det er plass til å la maten bli en enda større del av opplevelsen på Langedrag og det er både rom og ønske om å videreutvikle velsmakende menyer. Vi leter etter deg som blir både entusiastisk og kreativ over mulighetene som Langedrag gir, og brenner for å formidle kunnskap og glede rundt matopplevelsen.

En kunnskapsrik og motivert stab står klar til å ta imot en Kjøkkensjef som kan være med å få gjennomført ideer, sørge for kontinuitet og jobbe videre med å lage det gode laget som skal sikre at maten blir en enda større del av Langedrag sin identitet.

Det er ønskelig at du har:

-         erfaring som leder for et kjøkken
-         erfaring med planlegging og innkjøp tilpasset gjestestruktur og sesong
-         evne til å inspirere og engasjere for å utvikle et kjøkken
-         gjennomføringsevne og en "drive" som sørger for fremdrift
-         kunnskap om kjøkkendrift, og erfaring med HACCP - Mattrygghet og HMS
-         gode medspiller- og lederegenskaper
-         evne til å lede og motivere dyktige ansatte, både erfarne og nye, til å få utvikle seg og glede seg til jobb hver dag
-         erfaring fra prosjektledelse og ikke kvier deg for verken papirarbeid eller den praktiske delen for å få gjennomført nye prosjekter
-         godt humør og evne til å formidle glede og entusiasme over maten som tilberedes både til kollegaer og gjester

Vi kan tilby:
-         inspirerende hverdag med de beste råvarene vi kan tenke oss
-         mulighet til å utvikle en bedrift med lange tradisjoner, med rom for investeringer innen kafé/restaurant-konsept, kjøkken og matopplevelser
-         et arbeidsmiljø hvor man er opptatt av å ta vare på natur, miljø og de ekte opplevelsene
-         engasjerte medarbeidere som har mye humor og glede i jobben sin, og som ser fram til å få en ny leder som kan være med på laget
-         variert arbeid som forandrer seg mye gjennom sesongene
-         mulighet til å bo på gården eller vi hjelper deg med å lete etter bolig i nærheten om du ikke allerede er etablert på fjellet

Lønn etter nærmere avtale. 

Har du lest helt hit, og tenker at "dette er DRØMMEjobben" - må du sende oss noen ord om hvorfor det er akkurat du som skal være med å utvikle Langedrag sitt kjøkken videre.

For ordens skyld; søknadsfrist er 15.mai –men vi gleder oss til å høre fra deg så raskt som mulig! Send CV og søknad til: mari@langedrag.no

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt