/media/fm/7cc176347b.JPG

Godt samarbeid!

Leirskoleinformasjon

Før ankomst på leirskolen er det mye viktig informasjon til både elever, lærere og foreldre. Dere vil finne svar på det meste av det dere lurer på i vårt informasjonshefte.

Infohefte til lærere

Infohefte til elever og foreldre

Langedrag Leirskole for- og etterarbeidsoppgaver


Gjenglemt tøy, sko og annet blir donert til Frelsesarmeen etter 3 uker. For retur av gjenglemte ting, må frakt betales. 

Ta kontakt på post@langedrag.no

For de av våre gjester som kommer fra andre gårdsbruk med dyr, eller fra andre dyreparker eller lignende ber vi om at ytterklær og sko/støvler er nøye rengjort og vasket før de er i kontakt med dyrene på Langedrag. Dette for å unngå smitte mellom dyr fra en gård til en annen.

Etter et opphold hos oss er det like viktig at yttertøy og støvler/sko som er bruk i nærkontakt med våre dyr rengjøres nøye før eventuell bruk på andre gårdsbruk. Vi setter våre og andres dyrs velferd høyt og ønsker derfor på denne måten å unngå unødig overføring av smitte mellom dyr.

Leirskoledagboken – minner for livet

Langedrag Leirskole tar bilder fra aktivitetene hver uke. Noen av disse bildene kan alle se på Facebook og Instagram til leirskolen. I tillegg har leirskolen et samarbeid med firmaet Leirskoledagboken, der klassene kan få laget et minnehefte fra uken.

Slik skjer det:

  • Leirskoledagboken tar kontakt med skolen og får avklart om det er ønskelig å ta imot tilbudet. Skolen sender da evt. klasselister med navn på elever, adresser og telefonnummer.
  • Leirskolen låner ut kameraer til besøkende skoler, og både elever og lærere kan ta bilder gjennom oppholdet. Ved oppholdets slutt sendes alle bildene til Leirskoledagboken som lager en bok på opptil 60 sider (ca. 180 av de beste bildene) sammen med tekster fra hver dag.
  • Leirskoledagboken sender inn et brev til alle foreldrene med et unikt brukernavn og passord. For de som da går inn og registrerer seg, blir leirskoledagboken sendt hjem for fritt gjennomsyn i 14 dager.
  • Gratis eksemplar til medfølgende lærer. Prisen på boken er kr 399 inkl. porto. Fri retur innenfor 30 dager.
  • Ved klassebestilling/fellesbestilling tilbyr leirskoledagboken 25% rabatt når det er over 30 elever, men også rabatt for mindre grupper.

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev