/media/fm/SS42MPtXQV.jpg

Ledige stillinger

Kokk/kjøkkenmedarbeider søkes til Langedrags-kjøkkenet

Kokk/kjøkkenmedarbeider søkes til Langedrags-kjøkkenet

Vil du være med å videreutvikle og løfte kjøkkenet på Langedrag Naturpark? Vi ser etter en kreativ person som har glede og evne til å lage god tradisjonsrik mat. Ønsker du å være med å videreutvikle og heve Langedrags kjøkken innen lokale gode råvarer?

Vi har god tilgang på spennende råvarer som; kje, geit, highland cattle, mouflon mm. Og ellers hva fjellet kan tilby av sine råvarer.

Arbeidsoppgaver:

• Kjøkkenarbeid og betjening av kafè og bakeriavdeling

• Levere et godt matprodukt og yte god service for våre gjester

• Vask og renhold av kjøkken

• Øvrig renhold ved behov

Du må like stressende situasjoner, og kunne jobbe selvstendig. Erfaring fra kjøkken er ønskelig, men ikke ett krav. Er du en person som trives på kjøkken, og liker å utfordre deg, er det vel så spennende kvalifikasjoner som utdannelse.

I tillegg til kjøkkenet har vi en bakeri-del hvor vi lager ferske kaneboller og brød. Og her ligger det også til rette for videreutvikling.

Mulighet for snarlig tiltredelse og fast ansettelse fra høsten

Vi har tilgang på boliger til leie i nærområdet.

Søknad sendes: marit@langedrag.no

Ved spørsmål ta kontakt Marit, marit@langedrag.no.

Vi søker å være et sted der vi formidler med hjertet og "Lytt til naturens stemme..." er vårt nye motto.

Vil du være med og videreutvikle Langedrag Fjellgård, Leirskole og Naturpark?

Vil du være med og videreutvikle Langedrag Fjellgård, Leirskole og Naturpark?

Vaktmester/snekker/gårdsarbeider

Gården har en stor bygningsmasse på ca 4400 m2 fordelt på 27 bygninger, vedlikehold av 10 km egne veier og ca 7 km gjerder og stengsler. Vi trenger en til å hjelpe oss med forfallent arbeid i forbindelse med vedlikehold. Videre har vi kjøretøy og motorredskaper som trenger vedlikehold. Her bør man være godt vant til å bruke maskiner og redskaper.

Vi søker en medarbeider som forstår og søker verdiene som Langedrag er tuftet på. Langedrag er bygget opp med et sterkt ønske om å være en formidlingsarena der vi tar barn, unge og voksne med på unike opplevelser tett på dyr og natur. Opplevelser som skaper undring, kunnskap og forståelse som bygger opp under en dypere respekt for det økologiske samspill, naturens lovmessighet og alt levende liv.

Påkrevd utdanning:

  • Maskinførerbevis og BE førerkort.
  • Utdanning og erfaring som tømrer/snekker er en fordel.
  • Ønske om at vedkommende har dyreerfaring/dyreforståelse.

Med ca 20 dyrearter fordelt på ca 300 individer, 60-70 leirskolebarn pr uke, weekend-gjester, sommerleirer for barn og voksne og ca 50-70000 dagsbesøkende pr år vil det gi deg et mangfold av opplevelser i din hverdag. Vår helt spesielt vakre beliggenhet 1000 moh
vil også invitere til stillhet og ro og med ubegrensede muligheter for friluftsliv. Se for øvrig våre hjemmesider.  

Søknadsfrist snarest. Søknad sendes: jens@langedrag.no med kopi til nils@langedrag.no.

Vi søker å være et sted der vi formidler med hjertet og ”Lytt til naturens stemme…” er vårt motto


Arbeidsuke på Langedrag


Vi tilbyr også arbeidsuke/ praksis på Langedrag. På Langedrag kan man få jobb i skolens arbeidsuke eller ha arbeidspraksis. Dette er en fantastisk mulighet for å kunne ta del i livet på gården og stell av dyrene. Vi tar i mot maks. 3 elever pr. uke og det er lurt å være tidlig ute med å søke.

Det daglige arbeidet vil bestå av stell av stedets dyr i samarbeid med praktikanter og dyreansvarlig. Det vil bli utdelt arbeidsplan som følges hele uka. Vanlig arbeidsdag er 7,5 timer. Du vil få anledning til å være med på en ridetur i løpet av uka, og du får være med på en omvisning. Arbeidsukeelevene betaler 250.- pr. natt for å dekke kost og losji. Vi ser helst at man kommer til Langedrag på egenhånd, men ved behov kan vi hente og bringe fra Nesbyen (her må det gjøres avtale på tidspunkt). Hvis det er behov for kjøring eller henting på togstasjon eller bussholdeplass koster dette kr. 600.- pr. vei. Er det flere deles dette beløpet. 

Søknad sendes til: dyreavdelingen@langedrag.no

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev