/media/default/om_langedrag/206792%26width%3D500%26height%3D332.jpg

Hundeparkering og hunder i parken

Det er dessverre ikke lov å ha med hunder inn i parken. Hunder må i hovedsak være i bilene under besøket, men vi har en liten hundeparkering med 4 hundegårder, der dere kan sette hundene på eget ansvar mens dere er hos oss. Du som hundeeier må først varsle butikken dersom hunder skal benytte hundegårdene og legge igjen navn og telefonnummer. Det er ikke tillatt å binde hunder utenfor biler eller på parkens området for øvrig. Vi har dyr som går løse (geit, ku, kaniner etc.) og som kan skade / kan bli skadet av hundene. Det er ikke tak over hundegårdene, men alle 4 har et lite hundehus.

OBS: Vi har ikke hengelåser til hundegårdene. Om dere ønsker ekstra sikring, anbefales å ta med sin egen. Dere trenger da en stor hengelås. 

Hunder og skiturister:

Mange skiturister benytter seg av de flotte løypene og løypenettverket som er tilknyttet Langedrag. Det er dessverre ikke tillatt å ta med hunden inn på tunet / området. Vi henviser derfor til hundegårdene nede ved garasjeanlegget ved p-plassen.

Hunder og overnatting:

Mange kontakter oss med spørsmål om overnatting med hund. Dessverre er det ikke mulig å ha hunden inne i parken - ei heller på rommene. De har mulighet til å være i hundegården ved garasjen nede ved parkeringsplassen. 

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev