/media/default/om_langedrag/599094%26width%3D555%26height%3D316%26zwidth%3D555%26zheight%3D317%26x%3D278%26y%3D160.jpg

Kart

Hvordan reise til Langedrag

Langedrag Naturpark A/S ligger mellom Numedal og Hallingdal, ikke langt fra Nesbyen og Geilo. På denne siden vil du få tips om hvordan du finner frem til oss:


Se kart her: maps.google.no/
og her :
Kart og veibeskrivelse

Adkomst fra Kongsberg

Følg Riksvei 40 nordover til Rødberg. Ta av til høyre i Rødberg sentrum, rett etter at broen over Numedalslågen er passert. Følg veien opp til Tunhovddammen, og videre deretter ca. 15 km til avkjøringsskiltet til Langedrag.

Adkomst fra Nesbyen

Følg Riksvei 7 til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.

Adkomst fra Bergen

Følg riksvei 7 til Geilo, og ta av mot Skurdalen over Kikut. Vel nede i Skurdalen er det noen få kilometer før første avkjøring. Ta av til venstre mot Tunhovd, og følg skiltene til Langedrag.

Vegbeskrivelse fra Trondheim, Gudbrandsdalen

Om sommeren, kjør Valdresflya til Fagernes, og ta av mot Gol. I Gol følg Riksvei 7 SYDOVER til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.

Om vinteren: følg E 6 til Vingrom, og følg skiltene til Fagernes. Ta av mot Gol. I Gol, følg Riksvei 7 SYDOVER til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.

GPS - koordinatorer:

Desimalkoordinater: 60,45722 grader N og 8,88972 grader Ø.
Når du bruker GPS, så pass på at du kommer til Langedrag i Tunhovd / Nesbyen. Flere av våre kunder har havnet på Langedrag camping i Valdres


Bobil/Campingvogn:

Vi har en stor parkeringsplass som også kan benyttes for overnatting i bobil/campingvogn. Vi har enkelte plasser med strømuttak, men det er ingen sanitæranlegg for bobil/campingvogn. For overnatting i bobil koster det 170,- pr natt uten strøm. Bobil/Campingvogn er ikke inkludert inngang i parken. Inngangsbillett og parkering kjøpes i butikken ved ankomst.

Elbil-lading:

Langedrag har 12 ladepunkter for el-bil.
For å benytte disse, trenger du en app. Du kan laste ned appen her for android: CLOUDCHARGE ANDROID eller her for Iphone: CLOUDCHARGE IPHONE

Priser og betingelser finner du på appen. 

Offentlig transport:

Hvis du ikke har bil, kan du komme til Nesbyen med tog eller buss. Fra Nesbyen er det ca. 3 mil til Langedrag og for å komme frem til oss, må man benytte taxi. Det går buss til Rødberg og fra Rødberg til Langedrag er det ca. 3 mil. Fra Rødberg må du ta taxi for å komme til oss.Bildegalleri:

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev