/media/default/overnatting/834839.jpg

Stemning med bålpanne

Gapahuken ved Gåsetjern

Gapahuken ved Rovetjern

Langedrag har to gapahuker hvor man kan overnatte.
Her har man muligheter for å komme tett på naturen, med opplevelser for barn og voksne. Våkne til naturens lyder, og vær med oss i gårdens daglige liv eller legg ut på tur i flott fjellterreng. 

Gapahukene er av stavlaft og har brede benker dekket med reinsdyrskinn, i tillegg er det både bålpanne og lamper, så alt er tilrette for en hyggelig opplevelse nær naturen.
Alle måltider er inkludert og blir servert i spisesalen/ kafeen, ved overnatting i gapahuken på Rovetjern, kan man få med seg frokost opp til gapahuken. 
Toalett og dusj finner dere i hovedbygget. Om natten kan toalettet ved hovedinngangen til kafeen benyttes for gapahuken ved Gåsetjern, gapahuken ved Rovetjern har utedo.
Ved behov for mer informasjon etter kontorets stengetid kan dere ta kontakt på kjøkkenet. Etter at kjøkkenet er stengt vil dere kunne ta kontakt med bakvakt. Telefon til bakvakt finnes på tavle i spisesalen
Vi håper dere vil ha stor glede av å sove i naturen, med dyr som nærmeste nabo og at opplevelsen tett på naturen gir besøket hos oss en ekstra dimensjon.

Ved overnatting i gapahukene må man ha med seg egen sovepose og ellers hva du måtte trenge for en natt i naturen. Gapahukene er utstyrt med reinskinn, bålpanne, lykter og ved. Fyrstikker kan du få i resepsjonen ved innsjekk. 


Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Meld deg på vårt nyhetsbrev